Het zit VIOS ook eens een keer mee

WARMENHUIZEN – Al enkele keren dit seizoen was VIOS ongelukkig als het ging om resultaat, arbitraire flaters of botte pech. Zo niet deze zondag, waarop koploper Kolping Boys op bezoek kwam op De Doorbraak.

In een gelijk opgaande eerste helft kwam VIOS op voorsprong door Kai Botman, die een strafschop benutte, 1-0. In de eerste fase van de tweede helft kwam Kolping Boys op gelijke hoogte door Max Visser.

Beide teams kregen ook in de tweede helft kansen en mogelijkheden, maar een tweede penalty betekende een hernieuwde Warmenhuizer voorsprong. Opnieuw was Kai Botman de schutter: 2-1.

In de stand kwam geen verandering meer en zo pakt VIOS een uitstekende overwinning. “We waren de meest gelukkige vandaag”, meldt clubwatcher Jaap Swan na  afloop. “We krijgen meteen aansluiting met de middenmoot.”

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):