Het wordt echt stil aan de overkant

Vanwege de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus, spelen ook de amateurs komend weekend zonder publiek. Het wordt dus inderdaad echt stil aan de overkant. Noordkop Centraal biedt een vooruitblik op de wedstrijden van de eerste elftallen van de voetbalteams in de gemeenten Schagen, Hollands Kroon en Den Helder.

In de vierde klasse zaterdag moet Wieringermeer naar Alkmaar voor het duel met Alcmaria Victrix. Schagen United speelt uit tegen SVW’27, in Heerhugowaard.

VIOS gaat na de winst van donderdag tegen SVW (4-2) op visite bij FC Den Helder. Kleine Sluis speelt uit tegen West-Frisia en ZAP gaat op zoek naar punten tegen SVW’27.

In 3A gaat DWOW richting West-Friesland voor de wedstrijd tegen KGB. Con Zelo treft FC Medemblik aan de boorden van het IJsselmeer en Hollandia T speelt uit bij VVW. Winkel tenslotte krijgt bezoek van Hauwert.

In 4A gaat Schagen United op bezoek bij Alkmaarsche Boys. Dirkshorn krijgt Zeevogels op visite. Sint Boys en Geel Zwart staan in Sint Maarten tegenover elkaar. Vesdo speelt thuis tegen VZV.

In 5A speelt Nieuwe Niedorp uit tegen AGSV in Aartswoud. Kaagvogels treft op eigen veld Wiron en Petten en Callantsoog gaan op voor de ‘duinenderby’. Oudesluis moet uit tegen WBSV en Wieringerwaard treft op eigen terrein ALC.

Zondagavond rond 18.00 uur staan korte karakteristieken van de wedstrijden op de website en beeldkrant van Noordkop Centraal.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel