Het Iedereen kan meedoen-fonds is verdeeld

REGIO – Twaalf organisaties in de gemeente Hollands Kroon krijgen een deel uit het ‘Iedereen kan meedoen-fonds’ dat Microsoft beschikbaar stelt. 

De Hollands Kroonse Uitdaging zorgde voor de uitvoering. Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties uit Hollands Kroon konden een plan indienen. Plannen met als doel om uitsluiting van mensen aan het sociale en maatschappelijke leven tegen te gaan. In totaal was er € 13.500,- beschikbaar.

De organisaties die hun plannen kunnen verwezenlijken zijn de Zomerschool van Stichting Surplus Hollands Kroon uit Middenmeer en Wieringerwerf, Tennisvereniging Sluis 1 uit Slootdorp, Tennisclub Middenmeer, het Huttendorp van Buurtvereniging Klufterkrogt uit Hippolytushoef, Tennisclub de Maaier uit Wieringerwerf, Stichting Aangepaste Sportbeoefening Wieringermeer, Cultuurhuis De Kolk uit Lutjewinkel, Atletiekvereniging Wieringermeer, CV Wieringermeer uit Slootdorp, Stichting Present  Hollands Kroon, Het Groene Huijs uit Wieringerwerf en Scouting Niedorp uit Winkel.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):