Het Grootse Werkfestival gaat ‘omdenken’

NOORDKOP – Noord-Holland Noord zoekt tijdens Het Grootste Werkfestival oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt met ‘omdenken’.

De toenemende krapte en mismatch op de arbeidsmarkt dwingt ondernemers tot anders denken over onderwerpen als werven en opleiden. Daarom gaan ondernemers, bestuurders, directeuren en HR-managers in Noord-Holland Noord omdenken tijdens Het Grootste Werkfestival op dinsdagmiddag 23 november! 

Door middel van een aantal verschillende online kennissessies en workshops , wordt tijdens het festival anders gekeken naar de acties die nodig zijn om dit probleem aan te pakken en op te lossen.

Verschillende sprekers nemen deelnemers mee in anders denken over oplossingen voor de mismatch op de arbeidsmarkt. Centraal staat de huidige situatie in Noord-Holland Noord.

Het Grootste Werkfestival vindt plaats op 23 november en is zowel vanuit huis als live in Schouwburg Het Park in Hoorn te bezoeken. Het hele programma duurt van 14.00 tot 17.30 uur, deelnemers zijn echter vrij om later aan te sluiten of eerder te vertrekken.

Het Grootste Werkfestival is een initiatief van Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid (RPAnhn) en ontwikkeld samen met de gemeente Hoorn, WerkSaam WestFriesland, WerkgeversServicePunt Noord-Holland Noord en de WestFriese bedrijvengroep.

Voor het volledige programma en gratis aanmelding voor het festival kunnen geïnteresseerden terecht op www.hetgrootstewerkfestival.nl.

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief voor Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: