Hermes Ahmadie bevindt zich in Scagon

Gepland Agenda

SCHAGEN – In Theater Scagon De Luxe in Markt 18 in Schagen treedt zaterdag 18 november om 20.15 de cabaretier Hermes Ahmadi op met zijn debuutvoorstelling ‘U bevindt zich hier’.

Hermes is als kind in Nederland opgegroeid en kent zijn twijfels. Want, wat is het leven waard? Deze vraag wordt door Hermes Ahmadi tijdens zijn allereerste voorstelling terdege verkend. 

Als cabaretier neemt hij zijn publiek mee door zijn ervaringen in Afghanistan. In oorlog en vrede. Hij maakt duidelijk hoe het is om als Afghaans kind in Nederland op te groeien.

Natuurlijk is het leven in Nederland heel anders dan in Afghanistan. Het leven zelf wordt ook anders beleefd en gewaardeerd. Maar de overeenkomsten zijn ook opvallend. Want zoveel verschillen wij mensen uiteindelijk niet van elkaar.

Observaties, grapjes en anekdotes passeren de revue en bepalen de sfeer. ’U Bevindt Zich Hier’  transformeert zich hierdoor tot een uiterst persoonlijk en meeslepend verhaal!

Kaartjes zijn voor € 13,50 te reserveren via www.scagondeluxe.nl. Jongeren tot en met 18 jaar betalen € 7,50 voor kaarten.


Publicatiedatum: 25 oktober 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 63
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):