Harpmuziek in Valkkoog

VALKKOOG – Eerdere concerten hebben bewezen dat harpmuziek in het kerkje van Valkkoog fantastisch klinkt en daarom treedt zaterdag 6 februari om 20.15 uur de betoverende harpiste Merel Naomi op om dit te bewijzen.

Merel studeerde aan het Conservatorium in Amsterdam en voltooide haar masterstudie aan de Messiaen Academie. Zij trad op in diverse voorname zalen zoals de Beurs van Berlage, Het Teylers Museum en de Engelse Kerk op het Begijnhof.

Wat haar muziek bijzonder maakt is het feit dat zij veel van haar repertoire zelf heeft bewerkt voor harp en dat levert een breed en verrassend scala aan stijlen en stemmingen op.

Eén van haar lievelingswerken is de Sonate van Sophia Dussek. Van Domenico Scarlatti speelt ze een Sonate en Marius Flothuis de tranentrekkende Ode aan Orpheus.

Na de pauze met een gratis drankje neemt Merel u met haar harp mee Naar Rusland naar de muziek van de grootmeesters Glinka en Tchaikovsky.

Kaarten kosten € 13,- per persoon en Donateurs en CJP-houders betalen € 11,-. De toegang voor kinderen tot 14 jaar is gratis.

Kaarten zijn te koop bij Boekhandel Plukker aan de Gedempte Gracht 73 in Schagen. Reserveren kan via het telefoonnummer 0224 – 21 56 62 of via de site www.kerkjevalkkoog.nl. Gebruik de reserveerknop bij het concert.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):