Haringhuizerweg op naar Eeuwige Laan?

HARINGHUIZEN –  De groenvoorziening van de gemeente Schagen is bezig om de Haringhuizerweg op te pimpen. In het kader van het bomen planten, wordt ook aan de Haringhuizerweg een aantal bomen geplant.

Een in woner van Haringhuizen suggereerde om dan ook, door het chiquere aanzicht,  de naam Haringhuizerweg te veranderen in Eeuwige Laan gezien de nabijheid van het crematorium.

(Foto’s: Rik Larnoes en Adriaan Rodenburg)

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
4 antwoorden
  1. Pieter
    Pieter zegt:

    Hoop dat ze dan ook gelijk de Haringhuizer bushaltes aanpakken, voorlopig sta je daar of op de weg of tot je enkels in de prut

  2. Aad
    Aad zegt:

    Goede verkeersafzetting wel. Veiligheid is ondergeschoven kindje in de gemeente Schagen. Dat krijg je als je altijd voor de goedkoopste gaat. Dan krijg je matige kwaliteit en onveilige situaties.

Reacties zijn gesloten.