Hardlopen met Tas’82

Gepland Agenda

SCHAGEN – Bij Tas’82 aan de Trambaan-Oost in Schagen kun je zaterdag 2 maart om 9.15 uur de eerste stappen zetten tijdens het startprogramma voor de Schagen City Run.

In het startersprogramma wordt je conditie in 10 weken rustig opgebouwd, zodat de kans op blessures minimaal is. Je traint voor de Schagen City Run, waarin je de 5 of 10 kilometer loopt.

Naast de specifieke trainingen op zaterdagochtend doe je gedurende de week het ‘huiswerk’ dat je van trainers Tonny en Monique meekrijgt. Waar en wanneer het jou uitkomt. Je kan dat ook op de baan doen.

Elke training begint met rustig inlopen en oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van je houding en loopstijl. Na afloop van de training wordt er onder het genot van een kopje thee nagepraat.

Niet-leden betalen € 75,- voor dit 10-weekse programma en het startbewijs voor de Schagen City Run is daarbij inbegrepen. Aanmelden voor het Start bij TAS’82 programma kan tot 1 maart door een mail te sturen naar ledenadmin@ledenadmintas82.nl


Publicatiedatum: 31 januari 2024
Categorie: Agenda
Aantal views: 48
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):