Halina Riteco won 1e en 3e prijs Regius Kroon

SCHAGEN – In het Regius College in Schagen werd dinsdagavond weer de Regius Kroon gehouden. Er deden 15 leerlingen aan mee waarvan enkele twee optredens hadden zoals harpiste Halina Riteco.

Halina verzorgde een solo optreden en een optreden waarbij zij een zanger begeleidde wat een heel andere dicipline is . Dat had zij nog nooit eerder had gedaan.

Zij had haar hoop gevestigd op de eerste prijs, maar toen zij hoorde dat zij de derde prijs had gewonnen voor het optreden waarbij zij de zanger begeleidde, kon zij zich niet voorstellen om ook de eerste prijs nog te winnen.

Tot haar grote verrassing won zij ook de eerste prijs. Door het winnen van de eerste prijs mag zij 5 dagen meedoen aan de Grote Prijs in theater Cool in Heerhugowaard.

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):