Groot tafeltennisfeest in ‘t Zand (video)

‘T ZAND – Twintig kinderen van 6 tot en met 12 jaar deden op woensdag 27 december mee met het jaarlijkse Scholierentoernooi van tafeltennisvereniging DOKO uit ‘t Zand.

De kinderen en ouders maakten er met zijn allen een groot tafeltennisfeest van. De wedstrijden duurden tien minuten en er werd op zes tafels gespeeld. De ouders deden in de meeste gevallen de puntentelling en de kinderen probeerden het balletje zo goed mogelijk te raken.

Sandra Schilder, wedstrijdsecretaris bij DOKO, genoot van de tafeltennissende kinderen. “Op deze manier laten we de kinderen uit het dorp kennis maken met deze mooie sport. We zijn blij dat er twintig kinderen meededen. Het zou leuk zijn als ze na het toernooi besluiten om zich aan te sluiten bij onze vereniging, maar het belangrijkste is dat ze plezier hebben gehad.”

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):