Grijpt Winkel de titel in clash tegen SRC?

REGIO – Geen volledig voetbalprogramma komend weekend, maar met het eind van het seizoen in zicht, belooft het een interessante competitieronde te worden.

In 3A op zondag moet Hollandia T een stap naar lijfsbehoud weten te zetten bij Egmondia in Egmond. VIOS – in de gevarenzone – treft uit in Akersloot in het hooggeklasseerde Meervogels’31 een zware tegenstander.

In 4A de clash tussen Winkel en SRC. Als alles meezit voor de ploeg van Marijn Gootjes kan de kampioensvlag zondag in top. Dirkshorn, ver afgezakt, ontvangt Succes en in Wieringerwerf staan DWOW en Flevo tegenover elkaar.

In 4A krijgt Nieuwe Niedorp – in zwaar weer – bezoek van het sterke Bergen. Hekkensluiter VZV neemt het thuis op tegen Apollo’68 en Con Zelo speelt in Heerhugowaard tegen WMC.

In 5A Kaagvogels tegen aanstaand kampioen DWB. Of heeft de ploeg van Jack Vledder een verrassing in huis? Petten steekt het Marsdiep over, richting Oosterend en Oudesluis en Sint Boys treffen elkaar in Oudesluis.

VROUWEN

Winkel ontvangt in 2E koploper Velsen. De laatste kans voor de Bijvoet Bunch om nog aanspraak te maken op de titel. Zo niet, wacht de nacompetitie.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):