Grijpt Schagen United de macht in 3A?

REGIO – Een royaal aanbod aan – op papier – leuke voetbalwedstrijden, komend weekend. En de belangen worden per week groter: in 2A is VIOS de sterke koploper en wacht Schagen United in 3A de kans om de koppositie van Always Forward in een rechtstreeks duel over te nemen. Maar ook in onderste regionen wordt het spannend. Zo zullen Con Zelo en Hollandia T in 3B punten moeten vergaren wil de situatie niet uitzichtloos worden.

4A (Za): Wieringermeer heeft het moeilijk in de vierde klasse A, zeker met het oog op het gevaar van degradatie, die dit seizoen weer is ingevoerd.

In 2A op zondag speelt VIOS thuis tegen Bloemendaal, een middenmoter. De overige regioploegen: Kleine Sluis-JVC, Westfriezen-ZAP en FC Den Helder-HSV.

3A: Geel Zwart speelt thuis tegen Spartanen. DWOW moet naar RKEDO en Flevo speelt uit tegen VVW. Op het Wilhelminasportpark in Hoorn de topper tussen Always Forward en Schagen United. In 3B speelt Con Zelo uit bij Bergen en moet Hollandia T op visite bij het sterke Koedijk.

In 4A ontvangt Vesdo Succes en wacht Dirkshorn de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Beemster. Sint Boys speelt thuis tegen Egmondia en Winkel moet op bezoek bij Zeemacht.

Oudesluis speelt in 5A uit tegen WMC en gaat koploper Nieuwe Niedorp naar Kolhorn voor het treffen met Kaagvogels. VZV gaat naar Den Oever voor de confrontatie met Wiron en Petten en Wieringerwaard staan in het kustdorp tegenover elkaar.

Noordkop Centraal presenteert elke zondag rond 18.00 uur op de beeldkrant en website van de omroep korte karakteristieken van de gespeelde wedstrijden. Noordkop Centraal vindt u via KPN kanaal 1422 en Ziggo kanaal 40.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: