Gratis ‘zomerdoe(goed)boek’

NOORDKOP – Om de vakantietijd goed te beginnen, deelt vrijwilligersplatform Noordkopvoorelkaar gratis online zomerboeken uit. 

Het zomerboek staat vol met activiteiten, verhalen, spelletjes en recepten waarmee je deze zomer in een uurtje het verschil maakt.

Tijdens de zomermaanden zien vrijwilligersorganisaties het aantal aanmeldingen en uurtjes inzet van vrijwilligers altijd dalen. 

“In het zomerboek vind je allerlei dingen waarmee je het verschil maakt in een uurtje: lekkere recepten om te delen, impact activiteiten om te doen, inspirerende verhalen en puzzels om samen te maken. Ga bijvoorbeeld watermonsters vangen met je kids, doe een buurt clean-up challenge of maak de oudere buurvrouw blij met een tekening”  vertelt Sandra van der Vaart van Noordkopvoorelkaar. 

Inwoners van Regio Schagen, Hollands Kroon en Den Helder kunnen het boek gratis downloaden op www.noordkopvoorelkaar.nl/zomerboek.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: