Gradannie Spaansen in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ op Noordkop Centraal radio en televisie is zondag 17 september Gradannie Spaansen uit Warmenhuizen te gast.
Haar ouders hadden twee bloemenwinkels, een in Warmenhuizen die zij  met haar zussen Ingrid en Marina heeft overgenomen en een in Langedijk die haar zus Jolanda met haar man Rick heeft overgenomen.
Hun ouders zijn in 2013 omgekomen bij een brand, waarin ook hun ouderlijk huis werd verwoest.  Een ongelooflijk verdrietig verlies. ook voor het dorp. Het huis heeft Gradannie samen met haar man weer opgebouwd en daar wonen zij met hun dochter en zoon.
Presentator Kitty Mertz praat met Gradannie over haar leven, werk en andere bezigheden.  De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Gradannie Spaansen  en de techniek is in handen van Eric Bijman.
Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Kees
    Kees zegt:

    Ontzettend leuk om Grandannie te horen. Doet me terug denken aan de drumbandtijd in Warmenhuizen. Grieten Kees Beers

Reacties zijn gesloten.