Goede Buren

NIEUWE NIEDORP – Toneelvereniging `Kunst na arbeid` speelt vrijdag 11 maart, zaterdag 12 maart en zaterdag 19 maart om 20.00 uur en zondag 13 maart om 14.00 uur het stuk `Goede Buren` in Dorpshuis Prins Maurits in Nieuwe Niedorp.

Het stuk neemt u mee terug in de tijd naar 1975 toen geluk heel gewoon was. Taxichauffeur Leo de Wit is getrouwd met twee vrouwen. Dat gaat allemaal heel goed, totdat hij de held gaat spelen.

In het park redt hij een oude dame die wordt beroofd. Helaas slaat het oude vrouwtje met haar handtas de verkeerde op het hoofd en hij belandt in het ziekenhuis. Half verdoofd geeft hij twee huisadressen op. Oei, foutje!

Hij heeft zijn dames dan heel wat uit te leggen. Aan die twee nieuwsgierige rechercheurs trouwens ook, maar zijn vriend Koos helpt hem wel even … toch? En die excentrieke bovenbuurman komt hij het huis inrichten of maakt hij het nog erger?

Entreekaarten zijn voor € 10,- voor volwassenen in de voorverkoop en € 12,- op de uitvoeringsdata. Kinderen t/m 12 jaar betalen in de voorverkoop € 8,- en € 10,- op de uitvoeringsdata.

U kunt kaarten kopen in Dorpshuis Prins Maurits aan de Dorpsstraat 79 en bij Juwelier Leguit aan het Hoefje 9a in Nieuwe Niedorp. U kunt ook reserveren via de site www.kna1927.nl. Op deze site vindt u ook meer informatie.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):