Gezocht: Valentijnsdate voor Brigitte (video)

SCHAGEN – De goedlachse Brigitte Voss uit Schagen plaatste als grap een vacature voor haar ideale Valentijnsdate op Facebook. De oproep werd tientallen keren gedeeld.

“Het heeft zelfs bij Robert ten Brink op z’n bureau gelegen, maar niemand heeft nog gereageerd”, lacht Brigitte die niet wanhopig op zoek is naar een man. “Zoals vermeld in de oproep gaat het echt alleen om een leuke verrassing op Valentijnsdag, daarna zien we wel weer verder”, zegt ze. “Ik ben snel tevreden, hoor! Gewoon uit eten in een restaurant en daarna naar de bioscoop vind ik al helemaal prima. Zolang ik m’n portemonnee maar thuis mag laten, haha!”

Brigitte werkte jarenlang in de horeca en was daardoor nooit vrij op Valentijnsdag. “Nu heb ik een nieuwe passie gevonden als ondersteuner bij de Ggz en ben ik toevallig vrij morgen”, aldus Brigitte. Galante mannen tussen de 55 en 65 jaar mogen een stapje naar voren doen. “Ik vind het fijn als een man m’n stoel aanschuift als ik ga zitten. Een jonkie voegt me niet, die hebben allemaal nog van die strakke koppies”, buldert Brigitte.

Mannen die een date met Brigitte zien zitten kunnen zich melden door een mailtje te sturen naar jordy.kuys@noordkopcentraal.nl.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.