Geslaagde Kom in de kas-dag bij CombiVliet

MIDDENMEER – De Kom in de kas-dag, die op zaterdag 6 april plaatsvond, bij CombiVliet in Middenmeer werd goed bezocht. Gymvereniging Wieringen verzorgde de consumpties en spekte daarmee de clubkas. 

Bij CombiVliet kon iedereen eens meekijken hoe de tomaten groeien, verzorgd, geoogst en verpakt worden. Ook was er te zien wat er verder bij de groei van de tomaten komt kijken: ECW Energy, Ennatuurlijk Aardwarmte en CHP support waren ook aanwezig en lieten zien waar de energie, warmte en water vandaan komt voor de groei van de tomaten. Ook andere glastuinbouwers waren aanwezig met producten die geteeld worden op Agriport. Het werd een goed bezochte dag.

Voor dit evenement zocht de organisatie naar een vereniging uit de buurt die de bezoekers koffie, thee, limonade en iets lekkers wilde verkopen. De opbrengst van de consumpties kwam volledig ten goede aan de clubkas van deze vereniging. Deze vraag werd uitgezet via de Hollands Kroonse Uitdaging. Hier kwamen meerdere reacties op binnen. Gymvereniging Wieringen was de eerste van meerdere verenigingen die op deze kans reageerde.

Het werd ook voor hen een goede dag. Vele bezoekers kochten een consumptie, waarbij vooral de zelfgebakken taarten en cakes in de smaak vielen. De klus werd met plezier geklaard en de samenwerking met de organisatie verliep op alle vlakken prima.

Avatar foto
De bron van bovenstaand bericht is Regio Noordkop, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Regio Noordkop is mediapartner van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):