Gerda Mechielsen in ‘Met de deur Open’

SINT MAARTEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 5 december van 10.00 – 12.00 uur Gerda Mechielsen uit Sint Maarten te gast.

Gerda woont samen met haar man Jan in Sint Maarten. Tot voor kort is zij werkzaam geweest als wijkverpleegkundige in Alkmaar en omstreken.

Gerda werkt op dit moment als vrijwilliger bij Wonen Welzijn Plus. Zij zet zich in als vrijwillig onafhankelijk adviseur (VOA). Dit houdt in dat zij bij de ouderen onder ons op bezoek komt en samen met hen kijkt naar vragen over wonen, welzijn, zorg en regelgeving.  

In haar vrije tijd is zij graag creatief en sportief bezig

Jannie Mazereeuw praat met Gerda over haar leven, werk en het vrijwilligerswerk dat zij op dit moment doet. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Gerda. De techniek is in handen van Hans van der Hoeven.

Met de deur Open is van 10.00 – 12.00 uur te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+ , digitaal via kanaal 40 en via de website www.noordkopcentraal.nl onder het knopje luister live.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef hier jouw reactie: