GaragePark Schagen is opgeleverd!

GaragePark Schagen is opgeleverd! (Startende) ZZP’ers of ondernemers huren hier een veilige, veelzijdige garagebox!

Timmer je sinds kort aan jouw eigen bedrijf? Startte je onlangs een eigen webshop, maak je meubels of ben je hovenier? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om jouw waardevolle spullen ergens veilig kwijt te kunnen. We hebben een tip: huur een garagebox bij GaragePark in Schagen. Het park is kort geleden opgeleverd en er zijn nog garageboxen te huur!

Veelzijdige opslag- en werkruimtes te huur

GaragePark heeft door heel Nederland meer dan dertig moderne locaties met veelzijdige en zeer veilige garageboxen, en nu dus ook in Schagen. Met de komst van al deze extra opslag- én werkruimtes komt de organisatie de grote vraag van ZZP’ers en ondernemers in deze regio tegemoet.

Beveiliging en faciliteiten

Het fijne aan een garagebox huren bij GaragePark in Schagen, is dat je direct een opslag én werklocatie hebt waar je 24/7 toegang tot hebt. Er zijn sanitaire voorzieningen, je krijgt een eigen postadres met brievenbus en de parkbeheerder zorgt voor dagelijks onderhoud terwijl hij of zij een oogje in het zeil houdt. Uiteraard zijn de garageboxen op en top beveiligd (met BORG-2 certificering), zodat jouw waardevolle spullen hier gewoon kunnen liggen. Je hebt alleen toegang tot GaragePark met een persoonlijke keytag, de boxen zijn individueel beveiligd met een brand- en inbraakalarm, er is 24/7 camerabewaking en de hoge hekken zijn voorzien van stroomschokbeveiliging.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het park en de boxen? Je huurt tijdelijk al vanaf €86 p/m een box! Ga voor meer informatie naar [url|http://www.GaragePark.nl/Schagen|GaragePark.nl/Schagen|ext]!

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):