Frank Broersen in ‘Met de deur Open’

TUITJENHORN – In het programma ‘Met De Deur Open’ op Noordkop Centraal Radio is komende zondag Frank Broersen uit Tuitjenhorn te gast. 

Frank woont in Tuitjenhorn samen met zijn vriendin Monique. Hij is geboren in Grootebroek en heeft in verschillende plaatsen in Noord Holland gewoond.

Voor zijn opleiding en start in het toerisme is hij naar Rotterdam verhuisd. Hij was meer dan 35 jaar reisleider en heeft heel wat groepen mogen begeleiden naar de meest fantastische plekken.

Al een tijdje woont Frank weer in Noord Holland en vanaf 2017 in Tuitjenhorn. Daar ontdekte Frank delicatessenzaak Bolle Hendrik. Frank was onder de indruk van het aanbod en de sfeer in de zaak. In 2023 kreeg hij de kans om de zaak over te nemen, een kans die hij met beide handen aangreep.

Jannie Mazereeuw praat met Frank over zijn leven, werk, sport en zijn plannen met Bolle Hendrik. De muziek die tijdens het programma is te horen, is de keuze van Frank. De techniek is in
handen van Hans van der Hoeven.

Met de deur Open is zondag van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren op Noordkop Centraal Radio én te zien op Noordkop Centraal TV.

Avatar foto
Onder 'Redactie Noordkop Centraal' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan redactie@noordkopcentraal.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0224-218218. Het bezoekadres is Piet Ottstraat 3, 1741 NW, Schagen. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Karin
    Karin zegt:

    Superleuke uitzending, het is zeker een aanrader Bolle Hendrik in Tuitjenhorn, als je van lekkere dingen houdt en persoonlijk advies.

Reacties zijn gesloten.