Floralia: een kleurrijk schouwspel

NIEUWE NIEDORP – Inwoners van Nieuwe Niedorp kijken meer dan tevreden terug op de Floralia. Afgelopen weekend waren ruim 1 miljoen dahlia’s terug te zien in de meest feeërieke kunstwerken.

Het evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Deze 91e editie was dat niet anders. Het weer was perfect en de stemming goed.

De organisatie meldt: “Wat zijn we verwend met een heerlijke Floralia. Veel zon, heel veel bezoekers en gezellig als altijd.”

Het werkstuk ‘Wereld vol Wonderen’ gooide hoge ogen. Het prachtige stuk liet de entree van de Efteling zien. In de categorie ‘Volwassenen Werkstuk Groot’ werd het betoverende stuk tweede, maar de makers ‘Team Tuinhuis’ gingen wel met de publieksprijs naar huis. Kijk hier voor alle uitslagen.

(Foto’s: Facebook)

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):