Flinke schade en aanhouding bij ongeval N9

SINT MAARTENSVLOTBRUG – De politie heeft de bestuurder van een auto met een Pools kenteken aangehouden na een ongeval op de N9 bij Sint Maartensvlotbrug. 

Het ongeval gebeurde maandagochtend rond 5.45 uur. Een politieagent zag een automobilist vlak daarvoor inhalen over de doorgetrokken streep. 

De agent wilde de automobilist aanhouden en gaf een stopteken. In plaats van achter de politieauto aanrijden besloot de bestuurder midden op de weg te stoppen. 

Een andere automobilist die daarachter reed, zag dat te laat en klapte op de auto. De bestuurder van de Poolse auto is aangehouden. Hij is ook met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. 

De N9 is enige tijd afgesloten geweest voor bergingswerkzaamheden. 

(Foto’s: Inter Visual Studio)

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
3 antwoorden
  1. Kees
    Kees zegt:

    Auto met Pools kenteken? Is dat relevant? Wat suggereert de journalist hiermee? Het laat wel zien dat ook een journalist barstensvol bewuste en onbewuste vooroordelen zit en niet objectief kan zijn…

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: