Film over geschiedenis van Schagerbrug

Gepland Cultuur

SCHAGERBRUG – In het Zijper Museum in Schagerbrug wordt woensdag 23 augustus vanaf 20.00 uur een film- en fotoavond gehouden over de geschiedenis van Schagerbrug. 

De avond wordt gehouden in het kader van de activiteiten rond het 50-jarig bestaan van het Zijper Museum. Schagerbrugger Jan Blaauw verzorgt een presentatie in 2 delen.

Voor de pauze wordt de dorpsfilm Schagerbrug uit 1964 vertoond. De oorspronkelijke film is gemaakt in opdracht van de Nederlandse Blindenbond. In de door Hans Ratelband gemaakte digitale versie spreekt Jan het commentaar in.

Na de pauze laat Jan een selectie zien van de vele foto’s en ansichtkaarten die hij in de loop der jaren van Schagerbrug heeft verzameld.

De entree is € 5,-. De zaal gaat om 19.30 uur open. Vooraf aanmelden kan via info@zijpermuseum.nl of bel naar 06 – 82 77 25 24.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):