Fietstocht Bloeiend Zijpe

REGIO – Bloeiend Zijpe organiseert zondag 24 april vanaf 9.00 uur de speciale fietsroute dwars door het grootste bloembollengebied ter wereld.

Alleen op deze Bloeiend Zijpe Fietsdag geven de bloembollenkwekers in Zijpe toestemming om dwars over hun bollenland te fietsen. Zo dichtbij de bloeiende tulpen, narcissen en hyacinten komt u anders nooit.

De fietstocht laat je genieten van kleurenpracht, afwisselend landschap, het bosrijke Wildrijk en gezellige dorpjes. Verder kan er gestopt worden bij de kunstexpositie in BolleNoord, de korenmolen De Hoop of bij Tulpenland.

Start- en finishplaatsen zijn bij het Agrarisch Centrum BolleNoord aan de Groteweg 9 in ‘t Zand, bij Eetcafé Rondom Gelukkig aan de Grote Sloot 351 in Schagerbrug, bij Eetcafé Halfweg aan de Burgerweg 9 in Burgerbrug en bij het Wildrijk op de kruising van de Belkmerweg en de Zeeweg in Sint Maartenszee.

De fietsroute is ongeveer 40 km. Voorinschrijving is niet noodzakelijk. Kosten voor deelname zijn € 5,- per persoon en kinderen tot 12 jaar € 2,50. Dit is inclusief een kleine versnapering onderweg en een leuke attentie na afloop.

Kijk voor de meest actuele informatie op www.bloeiendzijpe.nl.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel