Femma Zeegers-Ursem in Voor de Klas

SCHAGEN – In de vijfde aflevering van de podcastserie ‘Voor de Klas’ is Femma Zeegers-Ursem uit Egmond aan den Hoef te gast. Femma werkt bij de School voor Speciaal Basisonderwijs De Tender in Schagen. 

Vrijdag 6 oktober is de podcast te beluisteren in het actualiteitenprogramma De Nieuwscarrousel op de radio rond 17.30, 18.30 en 22.30 uur.

Femma vertelt in de podcast hoe de leerlingen in het speciale onderwijs haar hart hebben veroverd. Ook komt ter sprake hoe ze voor het onderwijs koos, ondanks waarschuwingen van haar ouders, die allebei onderwijzers waren.

In de podcast ‘Voor de Klas’ gaat Sanne de Weger elke week in gesprek met iemand uit het onderwijs. De podcast is ook te beluisteren via de website van Noordkop Centraal.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):