Evita de Waard-Wit in ‘Met de deur Open’

In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 7 november van 10.00 – 12.00 uur Evita de Waard-Wit  uit Schagen te gast.

Evita heeft nadat zij haar diploma verzorgende IG had gehaald 10 jaar gewerkt in Zuiderwaert met ouderen met geheugenproblematiek en is al 18,5 jaar werkzaam bij De Bron in Schagen.

Zij zingt bij Singing Surrender en heeft 15 jaar boetseerles gehad bij Monique Vink. Het boetseren is haar grootste hobby waarin zij al haar emoties kwijt kan. Inmiddels heeft zij haar eigen atelier waar zij met een groepje cursisten boetseert.

Zij heeft de mogelijkheid gehad zich te laten scholen in de Veder methode, een theatrale manier om mensen met dementie te benaderen. Daaruit is het duo Tante Annie en nicht Antje ontstaan, dat zij samen doet met Anneke Molenaar die een aantal jaren spreekstalmeester bij de Westfriese folklore is geweest.

Presentator Kitty Mertz praat met Evita over haar leven, werk en hobby’s. De  muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Evita en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven. 

Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: