Esther Tesselaar in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 11 februari van 10.00 tot 12.00 uur op radio en televisie Esther Tesselaar uit Warmenhuizen te gast.

Tijdens de vakanties van Esther en haar man Fred met de camper in Slowakije is het idee ontstaan om iets voor henzelf te beginnen. Zij kwamen langs een mooi gebied waar zij wilden stoppen om iets te drinken  maar die mogelijkheid was er niet. Toen zeiden ze tegen elkaar wat zou het mooi zijn om hier iets te beginnen.

In 2022 zochten zij naar een camping en kwamen voor een nacht op camping Moongarden terecht. Toen zij vertelden dat zij de camping mooi vonden, vertelde de eigenaar dat zij die konden kopen.

Presentator Kitty Mertz praat met Esther over haar leven, werk en de camping. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Esther Tesselaar en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):