ERIC BREED IN CAPE TO CAPE

Eric Breed uit Schagen doet vanaf 23 september mee aan de Cape to Cape rally.

De Cape to Cape is een rit van het noordelijkste puntje van Europa, Nordkapp in Noorwegen, naar Tarifa, het meest zuidelijke puntje van Europa in Spanje.

Breed, die een bedrijf heeft in klassieke Mercedessen in Schagen, gaat de rally rijden in een 32 jaar oude Mercedes-Benz 220 D.

Eric Breed heeft de auto in zijn eigen bedrijf geschikt gemaakt voor de rally.

`Voor deelname aan de rally zijn we nog op zoek naar sponsors`, aldus Breed. Een aantal sponsors heeft zich inmiddels aangemeld.

Wie de tocht financieel wil steunen kan een `vakje` van 8 bij 8 centimeter op de auto kopen. Zo’n vakje kost f 25,-. Op het vakje mag de sponsor schrijven wat hij of zij wil.

Belangstellenden kunnen zaterdag 1 september terecht bij het Automuseum aan de Lagedijkerweg in Schagen. Daar wordt die dag vanaf 13.30 uur de auto waarmee de rally wordt gereden aan het publiek gepresenteerd.

De rally is overigens ook via internet te volgen. Via de eigen internetsite www.ericbreed.nl is dagelijks een verslag met foto’s van de rally te zien. Ook is daar meer achtergrondinformatie over de rally te vinden.


Publicatiedatum: 19 augustus 2001
Categorie: Archief
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: