Enige creativiteit vereist voor fietsers

SCHAGEN – Fietsers die deze week langs de Zuiderweg in Schagen willen fietsen, kunnen rechtsomkeert maken. Ook het stuk vanaf de bioscoop tot het Gezondheidscentrum is deze week afgesloten. 

Het stuk langs nieuwbouwproject De Veldwachter is al langere tijd afgesloten. Dit duurt nog tot de zomer van 2024. Fietsers konden dit omzeilen door achter de Spartahal langs te fietsen. Dat gaat deze week dus niet lukken.

Ook volgende week moeten er nieuwe routes worden gezocht. Dan is de spoorwegovergang bij de Hoep afgesloten. Enige creativiteit is dus vereist komende twee weken.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
6 antwoorden
 1. Harry
  Harry zegt:

  Goed lezen Dick. ‘Sukkel’ was een reactie op Willems wat sneue ‘Sukkels’ onderaan zijn reactie. Dus je punt (en daarmee je hele reactie) over discussies doodslaan d.m.v. schelden gaat niet op.

  En reageer dan even inhoudelijk. Jij vindt ook dat men bij de gemeente sukkels zijn omdat mensen nu gedwongen worden zelf na te denken?

  Waarschijnlijk heb je gelijk en moeten we dat niet willen met z’n allen. Eigen verantwoordelijkheid is iets van vroeger. Voor de zekerheid: dit laatste is sarcastisch bedoeld.

 2. Natuurlijk Schagen
  Natuurlijk Schagen zegt:

  Bij gebrek aan een beter fietspad en voetpad dan maar de Zuiderweg gebruiken.
  Dit is vragen om ongelukken terwijl het fiets- en voetpad normaal gebuikt kan worden.
  Het is gewoon nu een stalling voor de bouwvakkers.
  Dus weg die hekken en borden.

 3. Dick
  Dick zegt:

  Harry. De typische, lompe, ah-joh-stel-niet-aan schreeuwende Nederlander die elke discussie doodslaat door andersdenkenden voor sukkel uit te schelden. Bah. Zelfreflectie is ver te zoeken. Oempa Loempa..

 4. Peter
  Peter zegt:

  Creatieve bezig zijn Willem dan vind je geheid een oplossing voor dit tijdelijke probleem.

 5. Willem
  Willem zegt:

  Dat is lekker dan.
  Hoe moet je dan je eigen verplaatsen.
  Echt weer wat voor de gemeente schagen
  Sukkels

  • Harry
   Harry zegt:

   Willem. Het schoolvoorbeeld van de verwende, alles-moet-voor-mij-geregeld-worden roepende Nederlander. Bah. Zelfredzaamheid is ver te zoeken. Sukkel.

Reacties zijn gesloten.