Emotionele opening slagerij Klaver (video)

SCHAGEN – Tranen vloeiden woensdagmorgen veelvuldig bij de opening van de nieuwe winkel van Keurslagerij Arie Klaver in Schagen.

Arie, die door ziekte al een tijd afwezig is, was ook bij de opening. Hij begon met het maken van plannen voor de nieuwe winkel al meer dan 10 jaar geleden.

De winkel is in de tussentijd overgedragen aan zoon Stef Klaver. Die bedankte vlak voor de opening veel mensen die de nieuwe winkel mogelijk hadden gemaakt, maar vooral zijn team.

De opening zelf werd verricht door Eldert Groet. Eldert werkt al 35 jaar bij de Klavers en is uitgegroeid tot de rechterhand van Arie en Stef.

Na de opening konden de klanten zich vergapen aan de nieuwe winkel, waar naast traditionele slagersproducten ook veel kant en klaar maaltijden, broodjes, salades en kaas te vinden is.

Vanaf nu is de slager ook elke zondag open. In januari en februari zijn er op vrijdag en zaterdag ook demonstraties en proeverijen.

 

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
 1. Jane lichtenveldt
  Jane lichtenveldt zegt:

  Hallo lieve mensen,

  Zo mooi, dat jullie met z’n allen nog heel lang van dit mooie bedrijf kunnen genieten!

  Warme groet,
  Wim en Jane Lichtenveldt

Reacties zijn gesloten.