Eldert 35 jaar bij Keurslagerij Klaver

SCHAGEN – Eldert Groet van Keurslagerij Arie Klaver is deze week in het zonnetje gezet. Groet werkt al 35 jaar voor de Schager slagerij in het Makado Centrum.

Voor Arie Klaver en zijn zoon Stef, die nu de slagerij runt, is Eldert uitgegroeid tot een waardevolle rechterhand. “35 jaar toewijding, expertise en uitmuntendheid. Een ware inspiratie voor ons allemaal”, schrijft Stef Klaver. Als blijk van waardering mocht Eldert half december ook de nieuwe winkel van Klaver openen.

Als dank voor de jarenlange inzet kreeg Eldert van Stef deze week een racefiets. Dat was niet de eerste fiets die hij van Klaver kreeg. “Toen hij 12,5 jaar in dienst was, kreeg hij ook een fiets. Daar reed hij nog steeds op”, vertelt Stef.

Eldert mocht kiezen uit een elektrische- of een racefiets. Het werd die laatste. “Om een beetje fit te blijven”, aldus Eldert.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):