Einde aan ‘Je bent Callantsoger als…’

CALLANTSOOG – De Facebook-pagina ‘Je bent Callantsoger als…’ is niet meer. Beheerder Erika Schouten nam het rigoureuze besluit en maakt een doorstart met een geheel nieuwe groep.

“Alleen de naam veranderen was onvoldoende om enkele hardleerse leden te ontmoedigen”, aldus Erika die al langere tijd worstelde met berichten die volgens vele volgers niet pasten op de community-pagina. Waarschuwingen waren tegen dovemansoren. Om de rotte appels uit de ruim 3.000 leden te vissen, zag Erika niet zitten.

“Een nieuwe pagina, een schone lei. Dat vind ik een elegantere oplossing”, vertelt Erika die naar eigen zeggen door schade en schande wijs is geworden in haar rol als beheerder. De nieuwe pagina heet ‘Callantsoog in beeld en bericht’ en heeft duidelijke groepsregels. “De oude naam suggereerde dat je alles maar kan plaatsen en dat is natuurlijk niet zo”, zegt Erika.

Iedereen die lid wil worden van de nieuwe pagina, moet eerst een vragenlijst invullen en akkoord gaan met de groepsregels.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
  1. Juffie
    Juffie zegt:

    Wat een heftig nieuws! Sterkte met het verwerken hiervan Erika. Hopelijk wil de kudde schapen in je nieuwe groep wel naar je luisteren.

  2. Nel Modder
    Nel Modder zegt:

    Dit is wel erg eenzijdig. .. bij de site Callantooger als mocht je geen discussie voeren alles moest lief en aardig zijn .. en de discussies gaan heel normaal zonder dat je degene beledigt .. maar Erika verwijderde alles als haar iets niet aanstond .!

Reacties zijn gesloten.