Eerste inloopochtend Inloophuis Burgerbrug

BURGERBRUG – Op de nieuwe locatie van Inloophuis Burgerbrug aan de Grote Sloot 146 in Burgerbrug wordt donderdagmorgen 12 mei van 9.30 tot 11.30 uur de eerste inloopochtend gehouden.

Inloophuis Burgerbrug is een inloophuis voor iedereen die geraakt is door kanker bij zichzelf of bij naasten. In een rustige omgeving kan je je zinnen verzetten, lotgenoten ontmoeten, informatie ontvangen of lezingen en workshops bijwonen.

Tijdens de eerste inloopochtend ben je welkom om kennis te maken, een kopje koffie te drinken en als je wilt een wandeling te maken over Geitenhouderij ‘t Roode Hart. Alle bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken maar aanmelden via wamborst@gmail.com wordt gewaardeerd.

Meer informatie is te vinden op Facebook, Instagram en Linkedin. Bellen kan ook naar 06 10 39 90 49.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):