Eerste Fashion Weekend in Schagen

SCHAGEN – De winkeliers in het centrum van Schagen organiseren het eerste Fashion Weekend op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september.

 

Het winkelend publiek wordt gratis getrakteerd op beautytips, workshops en de nieuwe modetrends. Bijna 100 modellen showen alles op het gebied van schoenen, accessoires, sieraden en diverse modegerelateerde producten.

Vrijdag 23 september om 18.00 uur gaat de driedaagse van start in het Makadocentrum met een ‘Ladiesevent’. Er staan dan tientallen kramen met produkten op het gebied van beauty & body, lifestyle, sport, haartrends, sieraden en voeding.

Ook op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur kunnen geïnteresseerde vrouwen en mannen hier terecht. Die dag wordt er tussen 13.00 en 14.30 uur een spectaculaire ‘Fashion Parade’ gelopen. Dit is een optocht met 100 modellen die dwars door het centrum van Schagen gaat. Start en finish zijn bij restaurant Wonders op de Markt.

De Parade wordt aangevoerd door een opvallende steltenact en veertien duivelsdansers. Een DJ zorgt voor de muzikale noot.

Zondag 25 september is een koopzondag waarbij diverse winkels geopend zijn.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: