Een gezellig Popweekend!

Om er voor te zorgen dat iedereen een gezellig popweekend kan hebben, heeft Stichting Evenementen Schagen in samenwerking met gemeente Schagen een paar spelregels opgesteld. Burgemeester Marjan van Kampen: “Het Popweekend wordt sinds 3 jaar weer organiseert en daar maken we met z’n allen een mooi feest van. Natuurlijk horen daar ook een paar afspraken bij, zodat we met z’n allen kunnen genieten. Ik wens iedereen die gaat een heel gezellig feest toe. Geniet van de muziek en van elkaar!”

Spelregels

Op zaterdag tussen 14.00 – 24.00 uur en zondag tussen 12.00 – 24.00 uur is de Markt afgezet met hekken. Op het terrein zijn ook dit jaar weer 2 podia waar artiesten kunnen optreden De kaartverkoop is vanwege het afzeggen van Typhoon stopgezet. Bezoekers die al een ticket hebben gekocht, kunnen ervoor kiezen om hun geld terug te vorderen dan wel in te wisselen tegen consumptiemunten. Deze munten kunnen gebruikt worden tijdens het popweekend om drinken of eten te halen. Op het terrein zijn loketten waar deze munten gekocht kunnen worden

Er zijn 2 ingangen tot het evenemententerrein, te weten op de Nieuwstraat en de andere is op het Slotplein. Ter hoogte van de entree wordt een leeftijdscontrole uitgevoerd. Bezoekers van het terrein moeten zich houden aan de huisregels. Zo is het meenemen van consumpties niet toegestaan.

(Foto: Stichting Evenementen Schagen)


Publicatiedatum: 4 augustus 2022
Categorie: Gemeentenieuws
Aantal views: 1026
Avatar foto
Dit bericht is afkomstig van de gemeente Schagen. Meer weten? Kijk op www.schagen.nl.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.