Een feestje voor kinderen en ouders

Gepland Agenda

SCHAGEN – In Theater Scagon De Luxe in Markt 18 in Schagen speelt Theatergroep Ila van der Pouw zondag 8 oktober om 14.30 uur de kindervoorstelling ‘Het Mysterie van Villa Fantoom’.

Ila van der Pouw maakt theater voor jong en oud: theater zoals je zelden ziet. Zij behoort tot de absolute top van het Nederlandse poppenspel. Ila van der Pouw laat je vergeten naar schepsels van zeemleer en schuimrubber te kijken.

In ’Het Mysterie van Villa Fantoom’ erft Amélie een vervallen villa. Ze ontmoet de vreemde bewoners die allemaal hetzelfde lijken te willen: Amélie moet de nieuwe gravin worden. Maar Amélie vindt dat gravin zijn in een oude, koude villa helemaal niet zo boeiend is. 

Volgens een eeuwenoud familieverhaal is er ergens in de villa een schat verborgen. Waar die schat is verborgen is al net zo lang een mysterie. En dat mysterie wil Amélie hoe dan ook oplossen. Om vervolgens de villa te verkopen, met de schat te vertrekken en een rijk, zorgeloos leventje te leiden. Wie wil dat nou niet?

Kaarten kosten € 10,-. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.scagondeluxe.nl


Publicatiedatum: 13 september 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 140
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):