Een bakkie doen in ‘Kom in de kas’

HOLLANDS KROON – Via de Holands Kroonse Uitdaging was de organisatie van ‘Kom in de kas’ op Agriport A7 in Middenmeer op zoek naar een vereniging die de bezoekers zaterdag 6 april koffie, thee, limonade en iets lekkers wil verkopen.   

De eerste vereniging die reageerde was Gymvereniging Wieringen.  De opbrengst van de consumpties komt volledig ten goede aan de clubkas van de vereniging.  Inmiddels is de vereniging druk bezig met het bakken van taarten .

CombiVliet opent haar deuren tijdens de ‘Kom in de kas’ dag voor bezoekers die kunnen zien hoe de tomaten groeien, verzorgd, geoogst en verpakt worden. Ook zie je wat er verder komt kijken bij de groei van de tomaten.

Van 10.00 – 16.00 uur kunnen bezoekers terecht aan de Tussenweg 3 in Middenmeer.

 

 

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):