Edwin Rustenburg in Deur Open

SCHAGEN – In het radioprogramma Met de deur Open  is zondag 12 februari van 10.00 tot 12.00 uur groenteboer Edwin Rustenburg uit Lutjewinkel te gast.

Toen de groente- en fruithandel van Edwin en Annelies Rustenburg in Kolhorn te klein werd, kwamen zij op stolpboerderij Zeldenrust in Lutjewinkel terecht.

Edwin brengt nog dagelijks de groente en het fruit bij zijn klanten thuis. Het zijn lange dagen voor hem, die hem veel voldoening geven. Hij rijdt dagelijks rond in een straal van 25 km van Lutjewinkel naar Schagen, Anna Paulowna, Niedorp en Langedijk.

Presentator Kitty Mertz praat met Edwin Rustenburg over zijn leven, werk en andere bezigheden. 

De muziek die tijdens het programma wordt gedraaid, is de keuze van Edwin en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):