Duo Tickled Pink brengt sfeer in de kerk

Gepland Agenda

HIPPOLYTUSHOEF – Het muzikale duo Tickled Pink brengt zondag 26 november om 15.30 uur het kaarslichtconcert ‘Silver Lining’ in de Hippolytuskerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef.

Het duo bestaat uit fluitiste Linda Speulman en harpiste Marije Vijzelaar. De instrumenten die zij bespelen, laten zich uitstekend lenen voor het spelen van een romantisch repertoire.

De Engelse uitdrukking ‘Every cloud has a silver lining’ betekent zoveel als ‘Na regen komt zonneschijn’. Het is typerend voor deze tijd van oorlog en klimaatverandering. Daarnaast staat het ook voor het zilveren lijnenspel tussen fluit en harp.

Het concert gaat over hoop, bezinning, passie en reflectie met onder andere werken van Bach, Vivaldi, Debussy en Piazzolla.

Kaarten zijn voor € 20,- te bestellen via www.dekroonconcerten.nl of via 0227 – 72 02 04. Ook zijn bij de ingang van de kerk tegen contante betaling kaarten te koop.


Publicatiedatum: 15 november 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 19
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: