Van der Maarel en Van Kaam GEANNULEERD

Gepland Agenda

SCHAGEN – In Theater Scagon De Luxe in Markt 18 in Schagen spelen Jort van der Maarel en Tobias van Kaam zondag 1 oktober van 15.00 tot 17.00 uur een dubbelvoorstelling.

De twee cabaretiers staan samen op het podium, maar toch apart. 

In ’We kijken wel even hoe het loopt’ vraagt Van der Maarel zich af of een mid-twintiger zich moet schamen voor huisje-boompje-beestje en een zilveren ANWB lidmaatschap? Kunnen er nog dingen gewoon zijn omdat ze zo zijn? De wereld ziet er heel anders uit dan beloofd. Gecompliceerder. Is er nog ruimte voor de eenvoud?

In ’Xenion-flux: de onvermijdelijkheid der dingen’ is de wereld niet zo fantastisch als cabaretier, theatermaker en tekstschrijver Tobias van Kaam, voor ogen had. Want vaak is die gevuld met tegenslagen, ziektes, dood en verderf. 

Dit klinkt vrij deprimerend, maar Tobias maakt van deze tragiek een speeltuin. Op kinderlijke wijze kijkt hij naar de wereld, waarin hij de grote thema’s van het leven bevraagt:  Waarom is er eigenlijk iets? Of: Waarom houd ik nog steeds zo van dino’s?

Kaarten kosten € 13,50. Jongeren tot en met 18 jaar betalen € 7,50 voor een kaartje. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.scagondeluxe.nl.


Publicatiedatum: 6 september 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 99
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):