Druilerig lentefeest in Schagen losgebarsten

SCHAGEN – Schagen vierde woensdag 6 april de lente tijdens het alternatieve Paasvee. De feestvierders kochten massaal kaarten en lieten zich niet afschrikken door het onstuimige en druilerige weer.

Voor de muntenkassa’s stonden rijen mensen die allemaal maar één ding wilden, zo snel mogelijk naar binnen om daar na twee jaar eindelijk weer eens een Paasvee-feest te vieren met vrienden en bekenden. 

Door het weer werd het geen ‘buitenfeest’ zoals velen hadden gehoopt maar toch kwamen de mensen van heinde en ver om weer ouderwets te stappen in het centrum van Schagen.

Avatar foto
Jesler Bos was in 2021 en 2022 in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen de NOS en de lokale omroepen, namens de NOS, werkzaam bij Noordkop Centraal als algemeen verslaggever.Reageer op dit artikel
4 antwoorden
  1. Marianne
    Marianne zegt:

    Onbegrijpelijk dat hier toestemming voor is gegeven. Niet zo lang geleden werden er nog buitenevenementen verboden vanwege corona.

  2. Elly
    Elly zegt:

    Schagen verandert in een grote vuilnisbelt.Is dit hoe de jeugd alternatief paasvee viert.Volgend jaar maar niet meer doen

Reacties zijn gesloten.