Dorpsvisie Kreileroord

HOLLANDS KROON – Voor Kreileroord wordt door de gemeente Hollands Kroon een dorpsvisie gemaakt. Woont of werkt u in het dorp, dan bent u welkom op de inloopavond over de dorpsvisie.

Die wordt gehouden op maandag 13 februari van 19.00 – 21.00 uur in MFA De Doorbraak aan de Bollenstraat 66 in Kreileroord.

Al eerder kon met ideeën en opmerkingen worden gereageerd op de dorpsvisie van Kreileroord. Ook konden wensen worden aangegeven via de website denkmee.hollandskroon.nl. Tijdens de inloopavond kan worden gediscussieerd over de ideeën die er zijn. 

Een belangrijk probleem dat wordt aangepakt is het parkeerprobleem waarover kan worden meegedacht. Met het vernieuwen van het riool en de straten kan nu dan ook de openbare ruimte goed worden ingericht.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel