Dirkshorn wint, Van der Wardt verlengt

DIRKSHORN – Alle redenen voor blije gezichten zondag op het sportcomplex van Dirkshorn: de ploeg won van hekkensluiter Beemster en zag Michel van der Wardt zijn contract met een jaar verlengen.

De trainer: “Slechts met 3-0 gewonnen van een zeer matig Beemster.” Maar ook: “We hebben nu negentien punten. Een aantal dat we vorig seizoen aan het eind hadden. We kijken terug op een geslaagde eerste helft van het seizoen. Dat is voor mij een reden, nog een jaar bij te tekenen.”

Dirkshorn liet na de wedstrijd tegen het armetierige Beemster te gebruiken om net doelsaldo grondig op de schop te nemen. Na een 2-0 stand bij rust (Jessey Konings en Tyrone Choate) bracht de tweede helft niet de gewenste doelpuntenregen, ondanks het inbrengen van twee aanvallers. Slechts Nick Verblauw kopte raak, met een 3-0 eindstand tot gevolg.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: