Dirkshorn moeizaam voorbij Petten

DIRKSHORN – Dirkshorn herstelde zich zondag op eigen veld van de nederlaag bij Con Zelo, vorige week. Maar het ging moeizaam, want Petten manifesteerde zich op het complex aan de Veersloot.

“Gelukkig waren mijn spelers zich gelukkig bewust van het feit dat ook dit geen gemakkelijke wedstrijd zou worden”, vertelt Dirkshorn-trainer Michel van der Wardt. “Het werd een moeizame overwinning.”

Dirkshorn startte goed en na een actie van Wout Naber, die stuitte op Petten-doelman Martijn Blaauboer, prikte Tyrone Choate de rebound binnen, 1-0.

Dirkshorn zakte na die treffer ver weg, volgens Van der Wardt. Na rust kwam Dirkshorn wat beter voor de dag en de 2-0 kwam op naam van Wout Naber.

Door een doelpunt van Bart Knol kwam Petten verrassend dichterbij. De lat stond voor bet team van Do Bakker de gelijkmaker in de weg. Het was ten slotte Mike Krijthe die het duel besliste, 3-1.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):