Dirkshorn basiskamp voor WK 2027?

DIRKSHORN – Voor de organisatie van het WK voor vrouwen in 2027 wil Nederland in aanmerking komen. Als dat lukt is het complex van voetbalvereniging Dirkshorn gepolst als basiskamp voor een van de deelnemende landen, zo meldt het NHD.

De KNVB heeft zich met de Duitse en Belgische voetbalbonden als eerste kandidaat gesteld bij de Fifa, maar er is nog niets definitief. Er zijn volgens een woordvoerder van KNVB maar liefst 37 complexen nodig. Dirkshorn kwam daarbij in beeld omdat het tot grote tevredenheid oefenwedstrijden van AZ faciliteert.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
4 antwoorden
 1. Jan
  Jan zegt:

  Geen wedstrijden, alleen als trainingscomplex. Is nog in verkennende fase. Maak je niet druk om ons dorp.

 2. Jan
  Jan zegt:

  Geen wedstrijden, alleen trainings complex. Het is nog in verkennende fase. Maak je niet druk over ons dorp.

 3. Biens
  Biens zegt:

  Dan mogen ze het dorp eerst wel wat beter inrichten voor zo’n grote toestroom van publiek. Er is niet eens goede parkeergelegenheid, goed openbaar vervoer in de buurt. En de doorstroom voor zo’n groot publiek weken achter elkaar, daar ondervinden de inwoners meer hinder dan plezier aan.

Reacties zijn gesloten.