D@gh@p zorgt voor tragiek en humor

SCHAGEN – Met waarschijnlijk het succes van ‘Herfst in Schagen’ nog in het achterhoofd waren alle voorstellingen van ‘Drie verdrietige eenzame zielen’ van toneelgroep D@gh@hap al voor de première uitverkocht.

En de bezoekers worden niet teleurgesteld, integendeel want ook deze voorstelling is een gigantisch succes. Greetje Danner, Jan Slijkerman en Ruud Bernard spelen het stuk, wederom van Het Volk, met veel humor maar ook de schrijnende tragische kant is voelbaar aanwezig. 

Mevrouw Stengel heeft een advertentie gezet om oudejaarsavond met gelijkgestemden door te brengen en de heren De Vries en Koek, die beiden worstelen met hun leven, reageren op de advertentie. 

In een ongemakkelijke sfeer proberen zij tot elkaar te komen, maar lukt dat. Zondagmiddag 7 november is er een extra voorstelling ingelast. Reserveren kan via www.scagondeluxe.nl. ‘Drie eenzame zielen’ wordt prachtig gespeeld en is meer dan moeite waard om te gaan zien.

(Foto’s en video: Kitty Mertz)

Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: