Debby Burger in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 10 juli van 10.00 – 12.00 uur Debby Burger uit ‘t Zand te gast. Debby is sinds de nieuwe coalitie in Schagen voor het CDA raadslid in de gemeenteraad.

Samen met haar man Sjaak heeft zij 4 kinderen. Debby is een bezige bij. Zij hebben een bollenbedrijf waar zij ook 10 jaar voor Bloeiend Zijpe kijkjes achter de schermen hebben gegeven om de boer en toerist dichter bij elkaar te brengen.

Zwemmen is van jongs af aan ook een belangrijke factor in haar leven. Presentator Kitty Mertz praat met Debby over haar leven werk en andere bezigheden. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Debby Burger en de techniek is in handen van Eric Bijman.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: