De Trambaan bestaat 10 jaar

NIEUWE NIEDORP – Zorgcentrum De Trambaan in Nieuwe Niedorp vierde zaterdag 4 juni haar tienjarig bestaan. 

De locatie oogt als een eigentijdse nieuwbouwlocatie waarin diverse vormen van zorg geleverd worden, waardoor inwoners van Nieuwe Niedorp, Winkel en omliggende kernen dicht bij hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen wanneer zij zorg nodig hebben.

De opening werd ingeleid door clustermanager Tom Ploeg en teamleider Ellen Jager waarin zij stilstonden bij de afgelopen tien jaar en de toekomst. 

“In 2012 was het nog een heel nieuw concept. Langdurige zorg, thuiszorg, kleinschalig wonen én mensen zonder zorg in één gebouw. In De Trambaan vind je ook alle samenwerkingspartners als de huisarts, Wooncompagnie, Incluzio en Wonen Plus Welzijn. In 2022 is dit nog steeds een mooie basis voor de ouderenzorg van de toekomst”, aldus Ploeg. 

Voor de bewoners, medewerkers, vrijwilligers en andere betrokkenen waaronder wethouder Mary van Gent was het een gezellige en feestelijke middag met muziek, oudhollandse spelletjes, een loterij en natuurlijk een hapje en een drankje.

“We zijn blij dat na de afgelopen twee jaar die in het teken stonden van Corona, dit 10- jarig jubileum hebben mogen vieren met medewerkers, bewoners, vrijwilligers en alle overige betrokkenen. Deze mijlpaal in ons bestaan was nooit mogelijk geweest zonder het vertrouwen vanuit de Wooncompagnie, Wonen plus Welzijn, stichting Samen Vrienden en alle donateurs en uiteraard de steun en betrokkenheid van de medewerkers en bewoners van de Trambaan. Hier zijn wij heel dankbaar voor”, vertelt een trotse teamleider Ellen Jager.

 

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: