De Paaspolderloop is een sportief feest

Gepland Agenda

NIEUWE NIEDORP – Als je Niedorp en Pasen in een zin zegt, zeg je Paaspolderloop. Die wordt maandag 1 april weer gehouden in en rondom Nieuwe Niedorp.

De Paaspolderloop voert over de klinkers van de Dorpsstraat en de graspollen ten noorden van het dorp over afstanden van 2, 5 of 10 kilometer.

De allerjongsten kunnen samen met de Paashaas een parcours van 250 meter afleggen. Voor oudere deelnemers is de loop van 2, 5 of 10 kilometer. Bedrijven kunnen deelnemen aan de Paaspolder Bedrijvenloop en voor iedereen die de afstanden in een rustig tempo wil afleggen, is er de wandeltocht.

Voor de Bedrijvenloop moet je minimaal met drie personen zijn. De tijd van de beste drie beste deelnemers per team wordt geregistreerd voor de uiteindelijke totaaltijd van het team. Deelnemers van de Bedrijvenloop worden ook geklasseerd in het individuele klassement. Deelname kost € 50,- per team. Er wordt ook een unieke teamfoto gemaakt.

Na afloop van de loop wordt het feest voortgezet in dorpshuis Prins Maurits.

Voor de afstanden 5 en 10 kilometer en voor de Paaspolder Bedrijvenloop is het noodzakelijk om je vooraf in te schrijven via www.paaspolderloop.nl. Voor de kortere afstanden en de wandeltocht kun je je op de dag van de loop aanmelden.

(foto: Sjoerd de Roos)


Publicatiedatum: 31 januari 2024
Categorie: Agenda
Aantal views: 105
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):