De Nollen zoekt vrijwilligers

Gepland Nieuws

DEN HELDER – Wil jij volgend jaar zomer buiten werken in een prachtige omgeving?  Op de Nollen , nabij station Den Helder-Zuid, kan je wisselend aan de slag van gastvrouw tot gids of als medewerker educatie tot ondersteuning bij het onderhouden van het landschap.

Of je nu alle bestellingen van de gast opneemt. of een werkuitje begeleidt als gids, een familiedag verzorgt of een workshop voor een basisschool draait. Jij zorgt samen met je collega’s dat gasten het uitstekend naar hun zin hebben.

Zaterdag 23 september van 14.00 – 17.30 uur en zondag 24 september van 14.00 – 17.30 uur worden rondleidingen gegeven over het terrein, die worden afgesloten met een borrel.  Na afloop van de open dagen kan dan een afspraak worden gemaakt voor een eventueel kennismakingsgesprek.

Aanmelden kan via info@projectdenollen.nl . Komen de dagen niet uit en wil je graag meer weten, stuur dan een mail voor een vrijblijvende afspraak

(Foto: kunstwerk R.W. van de Wint)

 

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):